Ce putem dansa :

Vals Lent

Dans de origine Americana derivat din Valsul Vienez. Face parte din categoria dansurilor standard ce se practica in dansul sportiv ca si contracandidatul lui.

Samba

Dans brazilian cu radacini braziliene si africane ce a devenit simbolul mondial al Braziliei si al carnavalului brazilian(Rion de Janeiro).

Salsa

Salsa este un amalgam de dansuri cubaneze ce a luat amploare si devenit popular prin cluburile de noapte din New York City si HAvana la sfarsitul anilor 1950, dezvoltat in mare parte de puertoricani si cubanezi ce traiau in aceste 2 orase.

Rhumba

Dans aparut pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii in anii 1930 si este cunoscut ca “ballroom rumba”. Desi asemanator ca nume “ballroom rumba”(Rhumba)este complet diferit fata de “Cuban rumba”(Rumba) atat ca dans cat si ca stil muzical.

Tango

Tango  este un dans  și gen muzical care a apărut în orașele  Buenos Aires (Argentina) și Montevideo (Uruguay) și s-a răspândit ulterior în toată lumea, dezvoltându-se diferite variante.

Kizomba

Dans de origine africana caracterizat ca un dans lent,romantic si senzual  fata de traditionalul dans angolez “Semba” din care isi are radacinile.

Cha-Cha

Dans rapid si sacadat de tip  latino-american cu origini  in Cuba.

Vals Vienez

Dans in masura de 3 timpi cu miscari vioaie ce se danseaza in perechi. Face parte din categoria dansurilor standard ce se practica in dansul sportiv.

Jive

Dans ce isi are origine in Statele Unite in 1930. Este un dans energic de viteza similar cu “East Coast Swing”.

Bachata

Dans traditional din Republica Dominicana cu raspandire globala.Considerat un dans social  creat in anul 1960 acesta era dansat numai in pozitie inchisa si deseori in pozitie imbratisata.

Locatie

Sala noastra este situata in centrul orasului Bucuresti, la numai 1 min distanta de mers fata de statia de metrou Universitate

Calitate Garantata

Suntem atat de sigur de calitate incat iti oferim prima sedinta gratuita pentru a te convinge .

Cele mai bune oferte

Scoala noastra detine printre cele mai mici preturi pe piata.

Plata sigura

Abonamentele se pot plati prin transfer bancar cat si cash la sediul nostru.